Hello There, Guest! Login Register

 We have recieved 6% of our goal ..
Support AMF if you can. We want to make it a better place but we need your support, to achieve that.

NBF is up!|Securing your account in AMF|Dark and light theme changer|Forum games post count

Hacking!

  • 0 Vote(s) - 0 Average


Claraviolet Offline Akatsuki
******
Akatsuki
Posts:619 Threads:122 Joined:Jun 2014 Reputation: 50
Mood: Thinking

Bounty : 176,206.86$
12-18-2014, 11:38 PM #1
I got my second laptop recently.I made some changes in my forum and I was pretty sure that I made certain other settings too.

Later,I kinda noticed that the changes were not taking any effect.I was pretty shocked.So are the other settings like my control panel and some other stuff.

I didn't know what to do.I just changed my admincp password.But later I found out that,a software called "remote desktop access" was installed in my laptop.
I was pretty sure that I have never really installed such a thing. Quickly,I uninstalled that program and later I came to know that someone just hacked my laptop and as passwords are stored in my chrome browsers,they had access to practically everything!

From then on,I do check my stuff like installed programs regularly. 

[Image: YqKb33u.png?1]


[Only registered and activated users can see links Click here to register]

MadaraUchiha Offline Batman(Admin)
******
Akatsuki
Posts:5,279 Threads:87 Joined:Jun 2014 Reputation: 57
Mood: None

Bounty : 90,964.92$
12-19-2014, 04:19 AM #2
So, are you asking us about our experiences of our accounts getting hacked, or are you juz telling us about your own experience?
This post was last modified: 01-24-2015, 06:21 PM by MadaraUchiha.

" Justice is subject to dispute; might is easily recognized and is not disputed. So we cannot give might to justice, because might has gainsaid justice, and has declared that it is she herself who is just. And thus, being unable to make what is just strong, we have made what is strong just."

NecroWolf Offline Newbie
*
Member
Posts:37 Threads:1 Joined:Dec 2014 Reputation: 1
Mood: Busy

Bounty : 599.04$
01-24-2015, 03:45 AM #3
Um Remote Desktop Access comes with Windows. It's installed when the OS is installed. It's best to disable it first thing though for the exact reason you experienced. I suspect someone got face to face access with your PC and set it up so they could access it from remote, but it is possible they could have just accessed it from outside anyways, though a lot less likely. I suggest never never never let anyone use your computer and if you do only allow them the guest account so they can't do anything to compromise you.

[Image: 0683dbdc20616a97a14eb140f7df3905-d3k80ee.png]

Albert Newton Offline Elite
***
Pirate
Posts:828 Threads:18 Joined:Jun 2014 Reputation: 20
Mood: None

Bounty : 2,839.64$
03-02-2015, 05:06 AM #4
Yeah.. Remote Desktop Access is of the Op System ...and no big deal..

and damn.. what are we to reply.. when you dont reveal your intentions or anything.. baka old bones.. Angry

Claraviolet Offline Akatsuki
******
Akatsuki
Posts:619 Threads:122 Joined:Jun 2014 Reputation: 50
Mood: Thinking

Bounty : 176,206.86$
03-02-2015, 08:29 PM #5
(03-02-2015, 05:06 AM)Albert Newton Wrote:  Yeah.. Remote Desktop Access is of the Op System ...and no big deal..

and damn.. what are we to reply.. when you dont reveal your intentions or anything.. baka old bones.. Angry

You talking to me eh?
Evil1

[Image: YqKb33u.png?1]


[Only registered and activated users can see links Click here to register]

Albert Newton Offline Elite
***
Pirate
Posts:828 Threads:18 Joined:Jun 2014 Reputation: 20
Mood: None

Bounty : 2,839.64$
03-02-2015, 10:27 PM #6
yeah.. old bones.. im talkin to you..! Angry .. . Angry

Claraviolet Offline Akatsuki
******
Akatsuki
Posts:619 Threads:122 Joined:Jun 2014 Reputation: 50
Mood: Thinking

Bounty : 176,206.86$
03-04-2015, 02:34 AM #7
(03-02-2015, 10:27 PM)Albert Newton Wrote:  yeah.. old bones.. im talkin to you..! Angry .. . Angry

Oh really? I can't hear ya Tongue

[Image: YqKb33u.png?1]


[Only registered and activated users can see links Click here to register]

Albert Newton Offline Elite
***
Pirate
Posts:828 Threads:18 Joined:Jun 2014 Reputation: 20
Mood: None

Bounty : 2,839.64$
03-05-2015, 04:52 AM #8
(03-04-2015, 02:34 AM)Claraviolet Wrote:  
(03-02-2015, 10:27 PM)Albert Newton Wrote:  yeah.. old bones.. im talkin to  you..! Angry .. . Angry

Oh really? I can't hear ya Tongue

-_-" ... yeah you're a granny afterall.. i should get you checked up.. Evilgrin

Claraviolet Offline Akatsuki
******
Akatsuki
Posts:619 Threads:122 Joined:Jun 2014 Reputation: 50
Mood: Thinking

Bounty : 176,206.86$
03-05-2015, 01:49 PM #9
(03-05-2015, 04:52 AM)Albert Newton Wrote:  -_-" ... yeah you're a granny afterall.. i should get you checked up.. Evilgrin

You are not capable of something like that Tongue
So let's see you try kiddo Evil1

[Image: YqKb33u.png?1]


[Only registered and activated users can see links Click here to register]

xXInfectedXx Offline Newbie
*
Member
Posts:84 Threads:21 Joined:Feb 2015 Reputation: 1
Mood: None

Bounty : 3,061.84$
04-11-2015, 06:59 PM #10
You should use remote desktop access to fix this issue. This is the easiest way around this problem. It installed on all Windows operating systems.








Users browsing this thread:1 Guest(s)

Donation's plugin by Naoar.com